Communicatie update mei

De versoepelingen voor de zwembadbranche per 19 mei betekenen dat we druk bezig zijn met de organisatie en planning voor de opening. We houden vooralsnog 1 juli aan als richtdatum voor de opening of zoveel eerder als mogelijk. Als we eerder open kunnen zullen we dit per ommegaande communiceren. We gaan open op een verantwoorde veilige manier en uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. De benodigde opleidingen van de badmeesters en de coördinatoren zijn gelukkig gestart en verlopen voorspoedig, daar zijn we erg blij mee aangezien certificering essentieel is om open te kunnen.

Ook dit seizoen zal reserveren een noodzakelijke en verplichte maatregel blijven. Eerder gaven we aan met twee reserverings-blokken te gaan werken, we hebben echter toch besloten met één blok te gaan werken per dag, dit o.a. door het risico op een wachtrij buiten het zwembad. We gaan wel wat zaken in het proces aanpassen. Zo gaan we bijvoorbeeld het maximum aantal bezoekers per dag ophogen om zo meer leden de mogelijkheid te bieden om te komen zwemmen. Ook betekent uitchecken dat je ook echt uitgecheckt bent, er komt dan direct een plek vrij voor iemand anders om te reserveren, zo komt er een betere doorloop.

 
Om goed voorbereid te zijn en eventuele problemen te signaleren en op te lossen voor de officiële opening, gaan we naar alle waarschijnlijkheid een testopening met een beperkt publiek opzetten. Hou onze website in de gaten voor meer details hierover en hoe je dan eventueel kan deelnemen. 

Let er op dat vrijwilligersdiensten tot 1 juni door de leden zelf via Jekerdapp ingepland kunnen worden, daarna kan er niet meer zelf gekozen worden en doen wij het voor je.

Zolang het zwembad gesloten is gaan de geplande vrijwilligersdiensten NIET door.

Je hoeft je vrijwilligersdienst niet te verzetten als Zwembad Jekerdal nog niet geopend is op de dag dat je de geplande vrijwilligersdienst zou moeten doen. Als je toch de behoefte hebt om een steentje bij te dragen kun je via de Jekerdapp de dienst verzetten naar een andere datum.