Komen zwemmen? Eerst reserveren!

Na een vruchtbare testdag openen we vanaf zaterdag 19 juni officieel het zwemseizoen van 2021.

Omdat we ons nog steeds dienen te houden aan de huidige richtlijnen van het RIVM zullen we, tot we hierover anders communiceren, moeten verzoeken om steeds een reservering te maken telkens je naar het zwembad wil komen. Meer informatie: https://jekerdal.nl/opening-zwembad-op-zaterdag-19-juni/.

Hoe kan je een reservering maken?

  1. Ga naar www.jekerdapp.nl, log in met je lidnummer en je wachtwoord 
  2. Klik op de blauwe balk ‘Reserveren’ 
  3. kies de datum waarop je de reservering wilt maken
  4. klik op het tijdsblok ’10:00 – 20:00 uur’
  5. Geef aan voor wie van je huishouden je de reservering wil maken
  6. Zie je een groen vinkje achter de naam is je reservering gelukt

Hoe kan je een reservering verwijderen?

  1. Kies voor wie in je huishouden je de reservering wilt verwijderen door op die naam te klikken
  2. Vervolgens klik je dan op de pop-up ‘Reservering annuleren?’
  3. klik op ‘Ja’. 
  4. Achter die naam staat dan een rood bolletje met een kruis erdoorheen. Je reservering is nu verwijderd.

Veelgestelde vragen omtrent het reserveren:

We zijn 1 dag voordat ik wil komen zwemmen en toch kan ik nog niet reserveren. Hoe kan dit? De mogelijkheid om een reservering te maken start op een tijdstip dat het systeem automatisch bepaalt. We geven alvast mee dat ‘de lijnen’ dagelijks tussen 10:00 en 14:00 uur zullen worden geopend.

Ik kan jammer genoeg toch niet komen ondanks dat ik een reservering heb gemaakt. Kan ik deze nog verwijderen en kan ik hiervoor een sanctie krijgen? Het verwijderen van een reservering kan tot 18:00u op de dag zelf. Ben je toch een keertje vergeten je reservering eruit te halen, ontvang je hierover een e-mail. Bij de 3e keer vergeten je reservering te verwijderen, zal je voor 1 dag geblokkeerd worden door het systeem.

Kan ik het zwembad verlaten en dezelfde dag weer terugkomen? Als je naar huis gaat, vervalt automatisch je reservering eens door de uitgang bent. Wil je later nog eens komen zwemmen, reserveer dan opnieuw. De ervaring leert dat er voldoende plekken later op de dag vrijkomen. Je hoeft daarom niet de hele dag ‘bezet’ te houden als je pas ’s avonds wilt komen zwemmen.

Kan ik het pasje van iemand anders gebruiken om binnen te komen? Neen. Vanaf dit seizoen hangen er bovendien weer schermen bij de ingang zodat er beter gecontroleerd kan worden of de juiste persoon binnenkomt. Lijk je niet meer op de foto die we eerder hebben opgeslagen? In de Jekerdapp kun je zelf een nieuwe pasfoto uploaden. Kijk op de website waar je pasfoto aan moet voldoen.