Opening zwembad op zaterdag 19 juni

Goed nieuws! 

Eerder dan we zelf hadden durven hopen, zal ons Zwembad Jekerdal zijn deuren dit seizoen openen op zaterdag 19 juni. Om ervoor te zorgen dat straks alles goed werkt, zullen we op woensdag 16 juni alvast een testdag draaien. Een generale repetitie zeg maar, dus met alles erop en eraan.

Uiteraard dienen we ook nog steeds rekening te houden met de geldende overheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19!

Kortom: zwemmen kan op 16 juni en daarna doorlopend vanaf 19 juni.

Hoe werkt het nu precies en waar dien je rekening mee te houden? We lichten dit toe in 4 eenvoudige stappen:

  1. Reserveer je plek aan het zwembad via de Jekerdapp en via www.jekerdapp.nlDit kan 1 dag op voorhand en het systeem bepaalt automatisch wanneer dit mogelijk is. Wat we alvast kunnen meegeven, is dat de mogelijkheid tot reserveren nooit gedurende de nachtelijke uren zal opengezet worden en zodoende niemand z’n nachtrust hoeft te laten. Het maximaal aantal toegelaten gasten en dus meteen ook te reserveren plekken is 700.
  1. Kom tijdens de openingsuren en op datum dat de reservering geldt naar het zwembad om lekker te genieten van het water, de ligweide en misschien wel een hapje en drankje. Het systeem zal doordat jij je pasje scant meteen kunnen uitlezen of je werkelijk gereserveerd hebt waardoor je meteen toegang zal krijgen tot het zwembad. Let wel op dat het steeds gaat om een persoonlijke reservering op jouw naam en dat jij en je pasje dus onlosmakelijk verbonden zijn aan elkaar.
  1. Hou rekening met de geldende COVID-maatregelen van Rijksoverheid. 
    Eens binnen de mergelmuren van Zwembad Jekerdal dien je zoals we allemaal reeds weten regelmatig je handen te wassen, te niezen in je elleboog en 1,5 afstand houden van iedereen die niet tot je gezin behoort. Er is bovendien voldoende plek op de ligweide om elkaar de nodige ruimte te geven.
  1. Verlaat het domein eens je klaar bent met recreëren, dat kan via de gebruikelijke uitgang door opnieuw je pasje te scannen. Eens je Zwembad Jekerdal verlaat, zal je reservatie automatisch verwijderd worden en komt deze plek opnieuw vrij in het systeem voor een medelid die op z’n beurt dan weer een reservering kan maken.