Partnerregeling


Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de partnerregeling 2024. In 2025 zal er een nieuwe mogelijkheid zijn om aanspraak te doen op de partnerregeling. Dit zal worden gepubliceerd op de website en in de nieuwsbrief.

Ben jij lid van de vereniging, maar je partner niet? Mogelijk komt jouw partner in aanmerking om versneld lid te worden. Jaarlijks worden maximaal 30 personen via de partnerregeling versneld lid van de vereniging. 

Voorwaarden partnerregeling

Om in aanmerking te komen voor deze regeling voldoen jullie aan deze voorwaarden:

  • Jij bent al lid van de vereniging.
  • Je partner staat ingeschreven op de wachtlijst.
  • Jullie hebben een duurzame relatie van minimaal 2 jaar. Dit kunnen jullie aantonen met een trouwakte, samenlevingscontract of bewijs van gezamenlijke rekening.
  • Je partner is bereid gedurende de periode van 5 jaar extra vrijwilligerstaken uit te voeren. Het gaat om een dagdeel in het voorseizoen, en een dagdeel in het naseizoen. In totaal ongeveer 8 uur per jaar. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen van de tuinploeg en kleine hand- en spandiensten.
    De reguliere vrijwilligersdienst van 2 uur per seizoen komt hier nog bij.

Op basis van de wachtlijstpositie wordt er een selectie gemaakt. Het bestuur zal elke aanvraag individueel beoordelen. 


Inschrijfformulier partnerregeling

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de partnerregeling. In 2024 zal er een nieuwe mogelijkheid zijn om aanspraak te doen op de partnerregeling. Dit zal worden gepubliceerd op de website en in de nieuwsbrief.