Wat zijn de planningsvoorwaarden?

Vrijwilliger
Iedere vrijwilliger boven 16 jaar (geworden vóór het begin van het seizoen) vervult twee uur vrijwilligerswerk per seizoen. De klussen zijn heel divers: van het surveilleren bij de fietsenstalling tot het schoonmaken van de toiletten, grasweiden of het verwijderen van onkruid. Jouw wordt je mede gedeeld bij aankomst door de coördinator.

Leden vanaf 67 jaar kunnen op verzoek worden vrijgesteld. Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie.

Badmeester
Badmeesters mogen eenmaal een periode van 3 weken onderbreken voor een eventuele vakantie. Verder vragen wij jou om zoveel mogelijk iedere week een dienst in te plannen. We vragen je om daarbij zowel ochtend, middag en einde dag diensten in te plannen en zowel in het weekend als doordeweeks te plannen. Met een goede variatie is het voor iedereen mogelijk om een gevarieerde planning te maken en kun je makkelijker een vervanger vinden als je toch toevallig een keer moeten ruilen.

Coördinator
Coördinatoren mogen eenmaal een periode van 3 weken onderbreken voor een eventuele vakantie. Verder vragen wij jou om zoveel mogelijk iedere week één of meerdere diensten in te plannen. We vragen je om daarbij zowel ochtend als middag diensten in te plannen en zowel in het weekend als doordeweeks te plannen. Met een goede variatie is het voor iedereen mogelijk om een gevarieerde planning te maken en kun je makkelijker een vervanger vinden als je toch toevallig een keer moeten ruilen.

Sanctie
Kom je als vrijwilliger niet opdagen op je ingeplande dienst, dan ontvang je een zogenaamde BOETEBRIEF per e-mail. Hierin wordt jou de betaling van de boete van € 27 aangeboden online te betalen. Tevens wordt jouw dienst herplant op een later tijdstip tijdens het seizoen. Vervul je dienst en voldoe tijdig een eventuele boete om royement te voorkomen.

Kopieer link