Welke introducé-regelingen zijn er?

Ieder volwassen lid kan per seizoen één introductiekaart kopen. Deze kaart kost € 24,00 (de helft van een jaar volwassencontributie). De kaart is gebonden aan je huishouden en geeft recht op vijf maal toegang voor een introducé. De introducékaart is geldig vanaf het moment van aankoop en kent geen einddatum.
Ongebruikte introductie-knipkaarten worden niet teruggenomen bij beëindiging van het lidmaatschap.

Let op: er is nog maar één variant beschikbaar. De partnerkaart, oppaskaart en babysitpas zijn komen te vervallen.

Toegang tot het bad met een introducé

De introducé wordt bij het binnenkomen vergezeld door een lid van het op de kaart vermelde huishouden (volwassen of kind). Bij de entree geef je bij de dienstdoende vrijwilliger aan dat je een introducé hebt meegenomen. De vrijwilliger controleert het huishoudnummer op de knipkaart en de toegangspas en knipt vervolgens de kaart af.

Kinderen onder de 3 jaar

Voor kinderen onder de 3 jaar is geen introductiekaart nodig. Zij kunnen onder begeleiding van een lid gratis naar binnen.

Nog knippen over van je oude introductiekaartje?

Ongebruikte introductiekaarten van een eerder jaar blijven geldig.

Waar koop ik een introductiekaart?

De kaarten zijn te koop bij de ledenadministratie. Deze is te vinden aan achterzijde van het coördinatorhok, bij de tafeltennistafels. Afrekenen is alleen mogelijk met pin.

Openingstijden introductiekaartenverkoop
Van 1 juni t/m 3 september
Dinsdag van 18:00-19:00
Zaterdag & Zondag van 11:00 tot 13:00

Van 4 september t/m 17 september
Dinsdag van 18:00-19:00
Zaterdag & Zondag van 12:00 tot 13:00

Heb je een vraag over je inschrijving of wil je een nieuwe pas afhalen? Loop dan binnen op het ledenspreekuur. Eventuele betalingen kunnen alleen met pin worden voldaan.

Kopieer link