Hoe plan ik mijn vrijwilligersdiensten?

Inplannen van vrijwilligerdiensten voor 2024 kan van 20 maart t/m 2 april

Ieder jaar, voordat het zwembad opengaat, kun je jouw vrijwilligersdienst inplannen via de jekerdapp. Voor de start van het nieuwe seizoen ontvang je de nieuwsbrief met daarin de aankondiging dat je de diensten kunt plannen.

Inplannen in Jekerdapp.nl
Ga naar jekerdapp.nl en log in met je lidnummer en wachtwoord. Klik vervolgens op de knop ‘Vrijwilligersdienst plannen’. Let op! Je kunt maar één keer een dienst plannen. Annuleer je vervolgens deze dienst, dan wordt deze automatisch opnieuw ingepland nadat de planning gesloten is.
Als je datum en tijdstip van voorkeur al volzet is, kies dan een andere datum.

Ruilen
Komt jouw tijdstip toch niet uit? Dan kun je proberen te ruilen via Jekerdapp. Heb je al iemand gevonden, dan is dat heel makkelijk. Heb je niemand gevonden dan kun je een verzoek bij alle andere vrijwilligers neerleggen (via de jekerdapp).
Je bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van de dienst die op jouw naam staat. Kom je niet opdagen, dan ontvang je een boete en een herkansing. Kom je wederom niet, dan volgt royement.

Het kan ook zijn dat je tijdens het seizoen een ruilverzoek ontvangt om opengebleven diensten in te vullen, we hopen dat je alles in het werk stelt om hieraan mee te werken zodat op elk moment gedurende het seizoen een veilige zwemomgeving kan worden gegarandeerd.

Ieder lid vervult een vrijwilligersdienst
Ieder lid vervult per jaar één vrijwilligersdienst van twee uur. Je kunt zelf een dag en tijdstip selecteren. Plan je zelf geen tijdstip in, dan krijg je een willekeurig tijdstip toegewezen.

Sommige leden zijn vrijgesteld van deze dienst (bijvoorbeeld vanwege leeftijd).

Kopieer link