Maak kennis met het nieuwe bestuur & hulp gevraagd!


In de algemene ledenvergadering van 18 oktober jl. is er een nieuw bestuur gekozen, bestaande uit

  • Ron Hendricks – Voorzitter
  • Marjon Merckelbach – Ledenzaken
  • Elisabeth Koot – Badtoezicht
  • Brigitte Vandewall – Bouwzaken
  • Gaddu van der Meulen – Communicatie en IT


Om de voortgang binnen de vereniging te garanderen was er per direct behoefte aan een secretaris. We hebben Birgit Peters bereid gevonden deze rol te vervullen.


De deelname van Fons de Jong als bestuurslid is, in overleg met elkaar, om redenen uitgesteld.


Wij zijn nog altijd op zoek naar iemand die invulling wil geven aan de rol van penningmeester. Omdat er vanuit de vereniging (actieve leden) geen representatieve aanmeldingen zijn geweest, hebben wij de vacature inmiddels ook uitgezet onder de wachtlijst-leden. Mocht dit niets opleveren dan zullen wij verder kijken naar externe kandidaten.


Hulp gevraagd!

Het nieuwe bestuur heeft al een aftrap gedaan en in kaart gebracht wat nodig is de komende tijd. Er is veel te doen en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! We zijn daarom op zoek naar enthousiaste leden die een bijdrage willen leveren aan de vereniging ter ondersteuning van de ledenadministratie en bij de planning van badmeesters & coördinatoren.


Wil je alle openstaande vrijwilligersfuncties nog een keer op het gemak nalezen? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures.


Vooruitblik 2022

Begin volgend jaar volgt een uitnodiging voor een extra algemene ledenvergadering. Daarin brengen we jullie op de hoogte van de plannen voor het nieuwe seizoen.

Wij kijken uit naar weer een mooi zwemseizoen,

Ron, Marjon, Elisabeth, Brigitte, Birgit en Gaddu.